Yoga

YOGA PÅ STRANDA MED ANNE GRINI PÅ AWP 2018

Neste AWP så vil vi som i fjor og året før der og året før der, ha noen morgenøkter med yoga, med ekstra fokus på padlebevegelser og støle padlemuskler. Og i år som i fjor, så har vi vært så heldig å få med oss ho Anne. Ho Anne driver også og padler og synes det er gøy å være med på AWP og padle, i tillegg til å gjøre det kjekkeste hun vet – YOGA. Og når i tillegg det er i de vakreste omgivelser Tromsø kan by på – nemlig stranda på Sommarøya – ja da må det bli bra.

Yoga er veldig bra for for det meste og for de fleste, og man blir både mykere og mer tøyelig i alle padlemuskler. Og Anne vil ha fokus på Yoga for padlere og sikkert litt mindfull tilnærming til dette 🙂

Anne bor og jobber i Tromsø, (rettere sagt i padleparadiset Kaldfjorden) hvor hun tilbyr individuelle konsultasjoner, workshops og kurs. Hun har internasjonal sertifisering som instruktør i Mindfulness-Baced Stress Reduction (MBSR/MBCT) og i Virya Voga. I Tromsø har hun kursene på St. Elisabeth, InSpire og jobber ellers rundt i Nord-Norge. Anne har praktisert yoga og meditasjon siden 2000 og lar seg stadig inspirere av hvordan denne praksisen kan helbrede og transformere oss selv og våre omgivelser.

Dette gleder vi oss til og synes 6 mnd til Juni 2018 er litt langt unna. Det skulle jo helst vært i morra