Om oss

Padlesymposium og sterke ressurser for damer som vil utvikle seg innen havpadling, og som vil utvide sitt nettverk innen padling. Det vil være spennende workshops og masse muligheter for å få inspirasjon innen utstyr, 1. hjelp og redning, padleteknikk, treningstips og veiledning i hvordan du kommer videre med padling. I år med 8 instruktører og 4 assistent instruktører fra Wales, Skottland, Shetland, Spania, Lofoten, Haugesund, Århus/Vestfossen, Vesterålen, Lyngen, Bergen,  Bodø og Tromsø

JENTENE BAK HELE GREIA

awp omKristin

Når nord og sør møtes rundt et bål skapes det store prosjekt, og tenkes mye fine tanker og legges store planer!! Her er jentene bak AWP – Arctic Womens Playground. Monica Bryn og Hege G Hansen. De har kjent hverandre siden Monica flytta til Tromsø i 1997 og har vært på utallige turer både på fjellet og på havet siden den gang. I 2009 så dro de ned til Danmark for å være med på Jannie Heegaard sin Q camp i Danmark, som er et padlesymposium for Damer som foregår på Fyn. Begge tente på hele måten å jobbe i workshop for å utvikle seg som padlere. Og i 2014 klarte de endelig å få til en Q-camp i Nord Norge, med det klingende navnet Arctic Women`s Playground.

Ho Hege er ei tøff jente fra Tjeldsund, som har bodd i Tromsø i over 20 år og driver sammen med sin mann ArcticAdventureTours ute på Kvaløya. Her har de en huskykennel med over 100 huskyer. De driver på fulltid med villmarksbasert turisme som hundekjøring, kajakkturer, skiturer og seilturer. Hun er en allsidig dame som både er utdannet agronom og dekoratør, samt naturguiding og turisme fra Høyskolen i Finnmark. Hun elsker å være på tur og vise turister den utrolig flotte naturen vi har her i nord. Hun har padlet kajakk i over 15 år og er aktivitetsleder hav.

Ho Monica er Arendalsjenta som har forelska sæ i Nord Norge og har bodd i Tromsø til og fra i over 16 år siden 1997. Hun er utdannet Cand Mag i samfunnsfag fra UIT, sykepleier og veileder i friluftsliv, og jobber for tiden på UNN som sykepleier. Hun har jobbet mange år i ulike institusjoner både med ungdom, unge voksne og eldre og brukt aktivt trening og friluftsliv som en viktig del av behandlingen. Har en tanke om at det er mye god terapi i å være ute i bevegelse. Elsker å være på tur både sommer og vinter og er veldig glad i å arrangere aktivitet for andre. Har padlet havkajakk i 10 år og er aktivitetsleder. Er selvutnevnt leder for Arctic Womens Playground.

VÅRE DYKTIGE FRIVILLIGE MEDARRANGØRER

 

SIKKERHETSANSVARLIG – KRISTIN BELDEN BJØRKEDAL, Tromsø/Ålesund

Da er vi så glad for å presentere vår nye medlem av arrangementskomiteen vår. Ho Kristin har egentlig vært med oss i ånden siden vi startet opp for 5 år siden, da hun var headliner/profilbilde på plakaten vår. Ho likte ikke de rosa blomstene Jannie hadde valgt til AWP logo-bildet, men godtok at vi digga de.
Ho Kristin har fått ansvaret for sikkerheten på campen, samt sjølerklært klagemur. Det likte vi godt. Det vil si at under arrangementet er det Kristin dere skal gå til å si ifra hvis det er noe som ikke er bra eller som ikke virker. Og hun fikser….
Til vanlig så jobber Kristin som Vekter på UNN og har vært vekter i mange år. Hun er også pianoteknikker og spiller både piano, gitar, fløyte, mandolin, trekkspill (kanskje) og er veldig musikalsk. Kanskje får vi ho til å spille litt under festmidagen på lørdagen??
Ho har padla i 4 år og ho padler mye. Det vet alle dere som kjenner ho. Ho elsker bølgesurf og rockhopping. Ho har teknikkurs og e god på teknikk. I 2014 vant ho 200m sprint og halvmaraton på ASKR. Tøfft !!!
Vi er så glad for at hun vil være med oss og løfte nivået på årets camp forhåpentligvis til nye høyder.

WEBMASTER – RAGNI PAGNI OLSSØN – Tromsø/Harstad

 

Ragni

Det fine med å bo i Tromsø og vanke i Stormgjengen er at man møter så utrolig mange flotte fine folk og dyktige og erfarne padlere som kan bidra med sine kompetanser når man trenger det. Ho Ragni traff vi på padletreffet MSE i 2013 og i tillegg til å være Marinbiolog, og meget erfaren og habil padler, også viser seg å ha sårt trengte evner på EDB vi har bruk for når vi skal lage denne fine sia.

Ho Ragni er Marinbiolog og jobber på Havforskninga i tromsø, hun er opprinnelig fra Harstad og har bodd mange år i Tromsø. Hun har padlet siden 2008, hun har vært med i flere år og arrangert padletreffet Midnight Sun Experience, hun har vunnet maraton på Arctic Sea Kayak Race og hun har padlet ca 1000 km med Sakteruta og Randi Skaug langs Troms og Finnmark i 2013 og 2014.

Takket være hennes evner, klarer vi å få ferdig denne sia akkurat i tide. I år, som i fjor og året før der 🙂

Foto toppbanner: Bjørn Tore Sørensen

One thought on “Om oss

  1. Pingback: Padletur med Turdamerne – Tromsø | ReadVips

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s