Ashley Williams

ASHLEY WILLIAMS (Wales/Norge)
Ho Ashley er ei sprek dame fra Wales som startet sin padlekarriere i Norge i 2010 og ble fort hektet på havpadling. Hun har bodd mange år i Norge, har padlet masse på Vestlandet, og Hun snakker endel Norsk 😊. Hun har tatt sin utdannelse inne BCU og har en 5* samt at hun er BCU level 2 coach. Hun jobber freelance som instruktør og reiser rundt å underviser og liker spesielt godt å å coache i effektive fremdriftstak, padle i vind eller i rockhopping. Hun har vært med å arrangere et ganske stort padlesymposium på Vestlandet i noen år. Hun stortrives med å coache i tillegg til å padle på lange turer. I sommer har hun begynt å padle rundt Irland sammen med to norske jenter (http://teddiesontourireland2017.blogspot.no)
Hun har akkurat flyttet tilbake til i Wales for å få tid til å dyrke mer av sin lidenskap i de utrolig utfordrende forholdene de har til padling rundt denne vakre kystlinja av Wales.

Ashley sin favorittbåt er en NDK Pilgrim Expedition carbon Kevlar som hun bruker på langturer. Mens til vanlig padler og leker hun en vanlig Pilgrim, rundt klipper og skjær.
Hun synes det var råkult og bli invitert til Tromsø og gleder seg masse til å komme å utforske forholdene våre her i arktiske strøk av Norge. Da er det bare å glede seg