Anna Moreno

ANNA MORENO BERNAT (CATALUNYA)
Anna starta å padle i 2003 og ble hekta med på padling med en gang. Det å komme så nær naturen og ikke minst at padling byr på både lek og langtur, etter som hva man har lyst til.
Hun elsker å padle hjemme i Costa Brava (kystområdet nord for Barcelona opp til grensa til Frankrike), men benytter alle muligheter å reise rundt for å oppdage nye områder man kan padle i og møte andra kajakkpadlere man kan lære nye ting av. Hun har an Van hvor hun får plass til sin NDK Romany classic på taket, slik at hun lett kan reise rundt i Europa og padle.
Hun digger å coache og liker å motivere andre inn i en verden av havpadling. Noen av de gode minnene hun samler på, er smilet fra noen som har lært rulla for første gang eller at noen klarte å manøvrere båten slik de ikke klarte tidligere.
Hun startet sin karriere i sin lokale klubb “Pagaia” og utdannet seg som coach i det nasjonale spanske systemet, men har og vært i England og tatt sin BCU, Og har her en Level 2 coach. I år har hun både vært i Devon på damepadlefestival og på Fyn på Qcamp, og sier hun gleder seg veldig til å komme til Tromsø og kunne oppleve arktisk

Vi gleder oss også, og synes det er litt eksotisk at folk kommer helt fra syd i Europa for å henge med oss som bor sykt langt nord