Alina Natalia Serkowska

ALINA NATALIA SERKOWSKA
HUN er en polsk-vestlending, som er skikkelig hekta og fascinert av havet. Alt fra padling, fridykking, svømming, fisking og sanking av skjell og tang er favoritt-fritidsaktivitetene mine. Det kan fort bli en maritiminspirert middag med hjerteskjell og havsalat som hovedrett 😊. Men det som trollbinder henne aller mest er brottpadling, som er som en bølgedans, hvor hun må spille på lag med elementene rundt seg, og som får blodet hennes til å bruse like heftig som havet gjør.
For tre år siden ble hun medlem av Neptun Kajakk i Stavanger, en gjeng hvor latteren alltid sitter løst, og som liker å pushe grenser og utfordre hverandre. De arrangerer workshops og kurs for å dele kunnskapen sin.
I 2016 ble hun NPF turleder hav, og i Cornwall tok hun BCU 3*, og har gjennomført 4* training. Hun padler også litt elv, og surfski med sin surfski-frelste kjæreste. I sitt daglige virke er hun barnehagelærer, noe som hun også ser nytte av i kursvirksomheten 😉.

Og vi i AWP har nesten klump i magen av å invitere henne hit for å ha workshops i brottpadlling og surf, for det virker som at uansett hva vi gjør, så får vi sol, blikkstille hav og fønvind. Men ho Alina sier at uansett så har hun mange gode momenter å trene på hvis man vil lære seg å danse med bølgene.
Vi gleder oss masse til å få henne opp hit!