Kristin Fjukstad Heimtun

kristin-fsKRISTIN FJUKSTAD HEIMTUN FRA BODØ

 

Jeg startet å padle i 2006, da mamma og pappa tok grunnkurs Hav, og tok med hele familien på padletur. Siden da har kajakkpadlingen virkelig blitt en lidenskap! Jeg tok teknikkurs våren 2013 og aktivitetslederkurs samme høst. Sesongen 2016 tok jeg Videregåendekurs Hav, en sesong som virkelig vokste på meg som padler! Jeg elsker å utfordre meg i kajakk, og trives med det meste: Rull & tull i allslags vær, langturer med fullasta kajakk så vel som fine nærtura.

Første gang jeg var med på AWP var i 2015, var en stor opplevelse – med inspirerende coacher og et fantastisk fellesskap. Jeg fikk også AWPs- stipend, slik at jeg fikk muligheten til å ta Videregåendekurset og utvikle meg videre. I 2017 var jeg så heldig å få være assistent, og fikk utfordra meg når det gjelder å lære bort både padleteknikk og padlelek. Jeg kan takke AWP for mye, både erfaring og inspirasjon. Jeg syns det er utrolig gøy og motiverende å lære av erfarne padlere, å dele erfaringer og å lære bort, og gleder meg til å ta nye steg med AWP i 2018.
Mye av min padleerfaring har jeg fått i Tromsø med alle de fine folkan der! Nå for tiden er jeg student i Bodø, og gleder meg masse til å være med på AWP til sommeren!