Kerstin Henneberg

KERSTIN HENNEBERG (BERGEN/TYSKLAND)

Kerstin bor i Bergen, men er opprinnelig fra Tyskland. Vi falt for søknaden hennes og det faktum at hun vil kjøre fra Bergen og opp for å være med oss. I tillegg så er hun jo kvalifisert på alle områder, så hun passer godt inn hos oss.
Her er hennes presentasjon av seg selv;

Det begynner å bli en del år siden jeg begynte å padle. I starten var det mest turer, både korte og lange. Etter en stund ble jeg hektet på alle de tekniske finessene kajakkpadling gir anledning til å utforske. Det er gøy at det alltid er noe nytt som kan læres, og noe «gammelt» som kan finslipes, både på flatt hav og i mer utfordrende forhold av diverse slag.
Samtidig som jeg er veldig interessert i å utvikle mine egne ferdigheter, har jeg også riktig stor glede av å lære bort det jeg kan.
Jeg er aktivitetsleder og har holdt en rekke grunnkurs hav samt mindre workshop i teknikk og redning. Jeg har også absolvert BCU 3*, og har de siste årene vært flere ganger på kurs og workshop i England, blant annet BCU 4* trening.
I mange år har jeg hatt lyst til å delta i AWP, men med Bergen som bosted er det ikke helt lett å bare dra. Helgisvis får jeg nå muligheten i 2018, og jeg ble ekstra glad da jeg fikk anledning til å bidra ved å være assistent!
Jeg ser frem til hyggelige, lærerike og inspirerende dager, da jeg forhåpentligvis kan gjøre meg nyttig, og bidra til at flere blir inspirert til å ta padlingen et steg videre.